maandag 4 juni 2012

Pechtold, Rutte en Beatrix bij Bilderberg Conferentie


Rutte & Pechtold (en Beatrix) zijn van uw en mijn belastingcenten naar de Bilderbergconferentie nu gehouden in Virginia V.S., om te bespreken hoe zij Nederland nog verder van haar autonomie en souvereintiteit kunnen ontdoen! Nu aan Europa, en later aan de wereldregering, en daarna aan de ´sterke´man (wereldleider) DE Antichrist die zich teweersteld ten opzichte van alles wat godsvruchtig is. 

Het is dan ook niet vreemd, dat juist eurofiel kereltje Pechtold (van D666) nu ook deelneemt aan de B.B. Conf., omdat zij zich (met antichrist geest) alreeds verheffen tegen al wat goed, rein, christelijk, bijbels, en van God is! 

Van de Liberalen VVD is het ook duidelijk: Zij komen voort uit de zgn. ´verlichting´ (in werkelijkheid, de godsverduistering), de vrijmetselarij, en de ´vrij´denkerij. Zij hebben hun eigen god, namelijk de god dezer wereld!


Beatrix, Rutte en Pechtold op 'geheimzinnige' Bilderbergconferentie

WTF? Pechtold, Rutte en Bea samen bij Bilderberg (geen favoriete site van ons)
  
Rutte en Pechtold verzekeren op Bilderberg top Nederlandse overgave aan NWO (Xandernieuws)

Rutte en Pechtold zullen er voor zorgen dat ook in ons land de door de Bilderberg gewenste EU/NWO trein op volle vaart zal doordenderen, ongeacht hoeveel dat u als burger zal gaan kosten.

Lees ook: Bilderbergers willen euro ten koste van alles in stand houden