zaterdag 6 april 2013

Anonymous plant grote digitale aanval op Israël



Hackersgroep Anonymous lanceert naar eigen zeggen op zondag, de gedenkdag voor de Holocaust, een grote digitale aanval op Israël. De beweging wil Israël 'van het internet laten verwijderen'.

Anonymous komt met #OpIsrael, zoals de aanval wordt genoemd, in actie tegen 'Israëls voortdurende schendingen van de mensenrechten, het verbreken van de wapenstilstand met de Palestijnen en de continue bouw van illegale nederzettingen', stelde de beweging in een persbericht.

Tijdens de operatie worden websites van de Israëlische overheid, veiligheidsdiensten, banken, media en bedrijven doelwit. Leden van Anonymous maken in de aanloop naar en tijdens de aanval op berichtendienst Twitter melding van de websites die zij hebben gehackt en persoonlijke gegevens van Israëlische ambtenaren en soldaten die zij hebben gestolen.

'Wij vallen aan op de internationale gedenkdag voor de Holocaust, omdat dit een belangrijke, symbolische dag is', verklaarde een hacker tegenover het ANP. 'Wij willen dat de wereld op deze dag stilstaat bij de misdaden van het zionisme tegen de Palestijnen.'

De cyberaanval zondag is een vervolg op de grote digitale aanval van Anonymous op Israëlische websites tijdens de strijd tussen Israël en de Palestijnse Hamas in de Gazastrook in november vorig jaar. Toen werden Israëlische websites dagelijks miljoenen keren aangevallen en werden de persoonlijke gegevens van 5000 Israëlische overheidsfunctionarissen op internet gepubliceerd.

Hoewel Anonymous #OpIsrael aankondigt als 'de grootste internetoorlog in de geschiedenis van de mensheid', bestaat er scepsis over de aanval.

'Websites van de Israëlische overheid en veiligheidsdiensten zijn zeer goed beschermd, omdat deze continu worden aangevallen,' aldus dr. Gabi Siboni, een Israëlische expert in digitale oorlogsvoering aan de universiteit van Tel Aviv.

'Anonymous gebruikt vooral DDoS-aanvallen, waarbij sites worden bestookt met dataverkeer, zodat de servers overbelast raken en de sites tijdelijk slecht bereikbaar worden. Daar kunnen privépersonen en bedrijven weinig tegen doen, maar de schade blijft meestal beperkt.'

Bron: AD

See our: Israeli schools to teach cyber security as country faces online attacks

In november publiceerde Anonymous op Youtube onderstaande aankondiging van cyberaanvallen op Israël:



Our Comment: Leftist Bastards. There is no palestine! Pro-palestinians fools! May the Lord make soup of their computers, and their virusses be returned and infect their own networks and pc's. It is a very big mistake they make to turn against Israel, Gods Land and Gods people. If Anonymous really does this cyber-attack for their muslim/islamic evil friends, this will mark the end for them, one way or the other! They'll better bless Israel.

Do you know what Jesus did with the LEGION of demons? He casted them out, and sended them in the pigs/swine, and they all drowned in the water! For being pro-palestinian and anti-zionist it looks like Anonymous has a legion of God-hating demons too!

update: