zondag 7 april 2013

Antisemitisme in 2012 met 30% toegenomen, vooral in Frankrijk



Na twee relatief rustige jaren is het antisemitisme in 2012 plotsklaps met 30% gestegen. Dit blijkt uit een onderzoek van de universiteit van Tel Aviv, dat juist vandaag, de jaarlijkse Holocaust Herdenking Dag, werd gepubliceerd. Frankrijk spant de kroon met bijna één derde van het totaal aantal geregistreerde incidenten. In Frankrijk woont met afstand de grootste moslimgemeenschap van heel Europa.

Het totaal aantal bekende antisemitische gewelddaden tegen Joodse synagogen en begraafplaatsen steeg van 526 in 2011 naar 686 vorig jaar. 40% van alle aanvallen waren rechtstreeks tegen Joden gericht. 100 synagogen waren het doelwit van aanslagen of vandalisme. In 34 landen neemt de Jodenhaat inmiddels dermate ernstige vormen aan de Joden er hun leven niet langer zeker zijn.

Bijna 1/3 incidenten in Frankrijk

Frankrijk spant met afstand de kroon. In maart 2012 vermoordde een moslim op een school in Toulouse vier Joden, waaronder jonge kinderen. Dat leidde tot een serie fysieke 'copycat' aanslagen op Joden, 200 in totaal. Het almaar ernstiger wordende antisemitisme is met name afkomstig van de moslimbevolking in Frankrijk, met afstand de grootste in Europa. Uit een universitair onderzoek bleek vorig jaar dat de socialistische premier Francois Hollande dankzij 9 van de 10 moslimstemmen tot president werd gekozen.

Na Frankrijk volgt de VS met 99 geregistreerde incidenten, Groot Brittannië met 84 en Canada met 74. Australië noteerde 3 gewelddaden tegen Joden of Joodse doelen. Ook in Griekenland, Hongarije en Oekraïne nam het antisemitisme toe, met name dankzij de opkomst van extremistische partijen die, net zoals destijds de Nazi's deden, de Joden de schuld geven van alle binnenlandse economische problemen.

Eén van de mede oorzaken van de stijging was de Israëlische operatie Pillar of Defense tegen de Palestijnse terreurbewegingen op de Gazastrook. Ook werden en worden antisemitische en anti-Zionistische complottheorieën door de Arabische- en moslimmedia over de hele wereld verspreid.

'Neonazi's legaal in Europa'


Uit het onderzoek bleek tevens dat Joden steeds vaker worden last gevallen, geïntimideerd en met geweld worden bedreigd, vooral in de buurt van synagogen en Joodse scholen. 'De toename is duidelijk,' gaf dr. Moshe Kantor, president van het Europese Joodse Congres, als commentaar. 'Als Joodse leider voel ik het gevaar voor onze gemeenschap, de mensen op straat, de synagogen en de Joodse scholen.'

'Ook zien we steeds meer nieuwe soorten incidenten. Zo zijn in Europa (in sommige landen) neonazi's inmiddels legaal. Ze zitten inmiddels in het parlement van Hongarije, maar hetzelfde zien we gebeuren in Oekraïne, Griekenland en andere landen.'

'Nederlanders mentaal terug in de Middeleeuwen'

Israël- en antisemitisme expert dr. Manfred Gerstenfeld publiceerde onlangs een ook in Nederland uitgezonden video waarin hij stelde dat er in Nederland inmiddels meer mensen met neonazistische sympathieën leven dan tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dankzij de voortdurende anti-Israël propaganda in en door de overwegend linkse media gelooft 39% van de Nederlandse bevolking dat Israël een uitroeiingsoorlog tegen de Palestijnen voert.

Onlangs kwam Nederland ook al negatief in het nieuws toen Turkse jongeren op TV zeiden Hitler te bewonderen voor zijn poging de Joden uit te roeien. Zij gaven openlijk toe dat haat tegen Joden de norm is in hun kringen. Gerstenfeld beschrijft deze Jodenhaat als duivels en krankzinnig en stelde eerder dat miljoenen Nederlanders 'mentaal terug zijn in de Middeleeuwen'. (3)

'Onze vijanden willen een nieuw Auschwitz'

Israël herdenkt vandaag dat tijdens de Tweede Wereldoorlog minstens 6 miljoen Joden werden vermoord door Nazi Duitsland. De Israëlische stafchef van de strijdkrachten, luitenant-generaal Benny Gantz, waarschuwde afgelopen week tijdens zijn bezoek aan het Holocaustmuseum Yad Vashem dat de vijanden van Israël uit zijn op een 'nieuw Auschwitz'. 'Het Israëlische leger staat tegenover deze intenties de staat Israël weg te vagen. Wij hebben gezworen om Joods bloed nooit in de steek te laten.'

Bron: Xandernieuws

Ons Commentaar: Nederlanders zijn ten prooi gevallen en gehersenspoelt door de leugenachtige propaganda en de continue geschiedvervalsing van de islamitische arabieren, geholpen door de linkse socialistische en liberale media. Een ieder die via de media zegt en gezegd heeft dat:

1. Israel een bezettingsmacht is.
2. Israel palestijnse gebieden of palestijns land bezet.
3. Israel Bezet gebied; de door Israel bezette gebieden.
4. Israel een apartheid-staat is.
5. Israel het palestijns vluchtelingen probleem in stand houdt.
6. Israel arabieren in Israel wonend discrimineert en achterstelt.
7. Israel vrouwen en kinderen in Gaza vermoord.

etc.

DIE IS SCHULDIG AAN DEZE SCHIKBARENDE VERMEERDERING VAN JODENHAAT EN DE MOGELIJKHEID VAN EEN NIEUWE HOLOCAUST!