vrijdag 8 maart 2013

Mehmet Şahin ondergedoken na kritiek op antisemitisme moslimjongeren in TV-programma

Zover is het in Nederland al gekomen! D.m.v. Angst zaaien, terreur, bedreigingen, vernielingen van eigendommen, door islamitische jeugd, hebben wij hier in Nederland geen vrijheid van expressie meer!



De inwoner van de Arnhemse wijk Broek die vorige week openlijk afstand nam van antisemitische uitspraken van Turkse jongeren, heeft deze week enige tijd ondergedoken gezeten. Dit hebben verschillende bronnen bevestigd aan het NTR-programma De Halve Maan.

Mehmet Şahin, die de Turks-Nederlandse jongeren uit de wijk onder meer huiswerkbegeleiding gaf, ging in het NTR-programma Onbevoegd Gezag openlijk in tegen de anti-joodse sentimenten die de jongeren uitten. De jongeren zeiden dat ‘Hitler goed werk had gedaan’ en dat het vermoorden van vrouwen en baby’s goed was als het om joden ging.

Nadat hij op tv tegen de jongeren inging, kreeg hij bedreigingen uit de buurt. Er werd hem onder meer verweten zelf joods en een agent van de Mossad te zijn. Ook zijn er doodsbedreigingen geuit en zijn de buurtbewoners een handtekeningenactie gestart om Şahin te dwingen tot verhuizing.

Op last van de Arnhemse burgemeester Pauline Krikke is Şahin met zijn familie enkele dagen elders ondergebracht. Noch de burgemeester, noch de betrokken jongens en hun families wilden commentaar geven op de zaak. Ook Mehmet Şahin zelf was niet bereikbaar voor commentaar.

PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch zal vandaag in De Halve Maan aankondigen dat hij Kamervragen zal stellen naar aanleiding van de doodsbedreigingen aan het adres van Mehmet Şahin.

Bron: Lokum

Henoch is Zelf De Stad uitgejaagd door aanvallen van islamitische jeugd op 1x voordeur en 2x op busje!

Ruiten ingegooid:





Busje (geschikt voor rolstoel) volledig uitgebrand:





Wanneer stuurt de Politiek dit soort gasten naar het land van herkomst van hun voorouders?