dinsdag 11 december 2012

Joden Europa moeten binnenkort opnieuw vluchten voor hun leven

Jeruzalem, 1948: Joden moeten massaal door de Sionspoort vluchten nadat ze door de Arabieren uit hun huizen zijn verjaagd. 19 jaar later zou Israël een einde maken aan de Arabische bezetting van Oost Jeruzalem.

Messiaanse Jood Jerry Golden gelooft dat de tijd dat de Joden net als in de jaren '30 opnieuw zullen moeten vluchten voor hun leven, ook uit Europa, op ieder moment kan aanbreken. Nu al verlaten steeds meer Joden landen zoals Noorwegen en Zweden, waar het antisemitisme door de massale immigratie van moslims fors is toegenomen. In de rest van Europa is eenzelfde trend zichtbaar, aangewakkerd door de politiek die, zoals recent bleek bij in de VN, steeds vaker door de knieën gaat voor de racistische Palestijns-Arabische anti-Israëlpropaganda. Een nieuwe grote Midden Oosten oorlog lijkt dan ook een kwestie van nog maar weinig tijd.

De allerlaatste Joden gaan Noorwegen verlaten. In Duitsland durven de Joden vanwege het toenemende geweld tegen hen en hun synagogen hun kippots (keppeltjes) niet meer te dragen, een herhaling van de jaren '30 van de vorige eeuw. In Frankrijk, thuis van zowel de grootste Joodse als grootste islamitische gemeenschap in Europa, groeide het antisemitisme het afgelopen jaren met vele honderden procenten. Veel Franse -en ook steeds meer Amerikaanse- Joden kopen huizen en appartementen in Israël, dat velen als hun laatste toevluchtsoord beschouwen.

In Londen werd een nieuwe moskee voor maar liefst 40.000 moslims gebouwd. Net als in Parijs worden complete straten in Londen regelmatig afgesloten omdat duizenden moslims besluiten om demonstratief midden op straat tot Allah te bidden. In beide hoofdsteden grijpt de politie nooit in, uit angst voor nog meer moslimgeweld en om voor racisten uitgemaakt te worden. Hierdoor zijn complete wijken in diverse grote Europese en Amerikaanse steden overgenomen door moslims. Geen agent durft er meer te komen.

Golden begrijpt net als veel Israëliërs niet waarom de regering Netanyahu tijdens het laatste conflict met Hamas niet voor eens en altijd een einde gemaakt heeft aan de Palestijnse terreur. 'We moeten ons niet druk maken over wat de wereld vindt, want dit gaat om ons overleven. In een oorlog is er één winnaar en één verliezer. Wij kunnen het ons niet veroorloven te verliezen, want wij kunnen nergens heen. Als zij winnen dan zullen ze onze vrouwen en kinderen verkrachten en iedereen vermoorden.'

De Messiaanse Jood bereidt zich met zijn boot al jaren voor op het moment dat 'het vuurwerk begint' en de Joden massaal uit Europa moeten vluchten. Als Israël bestookt wordt met duizenden raketten zal er geen luchtverkeer meer mogelijk zijn. De enige manier waarop Joden dan nog in Israël kunnen komen is met een boot.

De verdeling van Israël en Jeruzalem door de VN op 29 november was niets anders als een besluit om de Joodse staat te vernietigen, stelt Golden. 'Maar alle landen die voor 'Palestina' hebben gestemd hebben Gods oordeel over zich afgeroepen. Zacharia 12:9: Te dien dage zal Ik zoeken te verdelgen alle volken die tegen Jeruzalem oprukken.' Hoe erg de vijanden van Israël, de Joden en hun steeds kleiner wordende groep steunbetuigers ook tekeer gaan, 'God zal wonderen verrichten en deze vijanden vernietigen.'

'God heeft Zijn volk, de Joden, veel beloften gedaan, en Hij kan niet liegen. Dus wat er ook gebeurt, als de rook optrekt zal Israël nog steeds bestaan en de enige overgebleven veilige plek ter wereld voor de Joden zijn. God zal hen thuisbrengen, precies zoals Hij heeft beloofd. En als u weet wat ik weet zou u veel liever in Israël dan in Amerika zijn. Er komt namelijk oorlog in de VS, maar op deze plek, de Olijfberg, zal de Messias -Yeshua Ha Mashiach, de grootste Jood ooit- Zijn voeten planten.'

Bron: Xandernieuws

Read: This Time it Looks Bad - Really Bad!