zaterdag 8 september 2012

Israël heeft geheim wapen


Volgens Midden Oosten expert Mike Evans hebben zijn contacten met hoge Israëlische officials duidelijk gemaakt dat er 75% kans is dat er tussen 15 september en 15 oktober een aanval op Iran zal worden uitgevoerd. 

Daarbij zal er hoogstwaarschijnlijk gebruik worden gemaakt van een ‘geheim’ wapen, dat Israël de afgelopen jaren speciaal heeft ontwikkeld om Iran te verslaan.

Evans zegt dat zijn contacten niet hebben gezegd wat dit geheime wapen precies is, maar zelf denkt hij dat het om een bom of apparaat gaat dat een sterke EMP (Elektro Magnetische Puls) veroorzaakt, waardoor alle elektronische apparatuur van de vijand in één klap wordt uitgeschakeld. Israël zou dit wapen al in 2009 hebben getest.

Israël zou overwegen een raket met een (kern)bom boven Iran te laten ontploffen om zo’n EMP te veroorzaken. Zelfs het uitschakelen van het complete Midden Oosten zou een optie zijn omdat zo een eventuele massale tegenaanval vanuit andere landen wordt voorkomen. Israël heeft zichzelf grotendeels beschermd tegen een elektromagnetische puls.

De Joodse staat probeert nog altijd de belofte van Amerika te krijgen dat de VS een aanval zal steunen, maar Evans is niet verbaasd dat de regering Obama die belofte niet wil geven en steeds duidelijker laat blijken dat Israël er alleen voorstaat. Bovendien oefenen CIA directeur David Petreaus, stafchef generaal Martin Dempsey en andere hoge Amerikaanse officials grote druk uit op de regering Netanyahu om Iran in ieder geval niet vóór de presidentverkiezingen op 6 november aan te vallen.

Bron: XanderNieuws

Read: Israel readies 'secret weapon' for Iran attack