vrijdag 31 augustus 2012

'Orkaan Isaac opnieuw gevolg van anti-Israël besluiten leiders VS'

De Republikeinse Conventie in Tampa Florida werd voor de zekerheid onderbroken vanwege de komst van Isaac.

Volgens Bijbelprofetie expert William Koenig -auteur van: 'Oog in oog: De gevolgen van het verdelen van Israël'- zou de orkaan Isaac opnieuw een direct gevolg kunnen zijn van negatieve besluiten van de Amerikaanse politiek ten aanzien van Israël. 

Vorige week dinsdag nam een comité op de Republikeinse Conventie de 'twee-staten oplossing' aan. Nog op dezelfde dag vormde zich de orkaan Isaac, waardoor de Conventie later tijdelijk moest worden stopgezet. Koenig ziet eveneens verband met drie recente pro-Palestijnse besluiten van president Obama. Voor het geval u denkt: 'wat een onzin' - de onafhankelijke website 'Truth or Fiction' erkent dat er in minstens 10 gevallen een opmerkelijk verband is tussen negatieve besluiten over Israël en onmiddellijke rampen in de VS.

Het is de tweede opeenvolgende Republikeinse Conventie die moet worden onderbroken door een orkaan, en de derde op rij die mede in het nieuws kwam vanwege een wervelstorm. In 2004 en 2008 zette voormalig president Bush Israël onder grote druk om opnieuw concessies te doen aan de Palestijnen. Dit jaar nam het Republikeinse Platform Comité het besluit om de 'twee-staten oplossing', waarmee het hart van Israël -Judea en Samaria- worden weggegeven aan de Palestijnen, als officieel standpunt te accepteren.

Koenig ziet ook een bijzondere betekenis in het feit dat Isaac -de naam van Abrahams zoon en de vader van Jacob (=Israël)- op koers ligt om de stad New Orleans op de zevende 'verjaardag' van de verwoestende orkaan Katrina te raken.

Zowel Israëlische rabbi's, Amerikaanse senatoren, Messiaanse joden als christelijke leiders geloven dat dit verband geen toeval kan zijn, maar helemaal teruggaat naar het eerste Bijbelboek Genesis (12:3) waarin God belooft dat hij diegenen die Israël zegenen zal zegenen, en degenen die Israël vervloeken zal vervloeken. Velen denken dat deze profetie de oorzaak is van de val van alle wereldrijken in de geschiedenis, terwijl Israël als volk nooit is verdwenen en inmiddels 64 jaar zijn eigen land -dat God volgens de Bijbel als een 'eeuwig erfdeel' aan de Joden gaf- weer terug heeft gekregen, waarmee vele tientallen profetieën uit het Oude Testament in vervulling zijn gegaan.

Lees gehele artikel op: XanderNieuws

Orkaan Isaac.

Read: Author links hurricane to policies toward Israel

REVEALED! Mitt Romney Set To Endorse A PALESTINIAN STATE At RNC Convention

See our: 'two-state solution' = roadmap to disaster!