woensdag 1 augustus 2012

Noorwegen over paar weken eerste Judenfreie land in Europa

De trend in heel Europa: Moslims erin, Joden eruit.

Over enkele weken verlaten de laatste 819 Joden Noorwegen, waarmee het Scandinavische land de eerste Europese staat zal zijn die Judenfrei is.


In andere Europese landen zien we een vergelijkbare ontwikkeling. Reden: door de massa immigratie uit Arabische- en moslimlanden is het antisemitisme sterk toegenomen, waardoor steeds meer Joden vrezen voor een herhaling van de jaren '30 van de vorige eeuw.

In Noorwegen, één van de meest islam- en immigratievriendelijke landen in Europa, is de situatie inmiddels zo onhoudbaar geworden dat ook de laatste Joden besloten hebben te vertrekken. 'Veel immigranten brengen het antisemitisme uit hun thuislanden mee,' legde de voorzitter van de Joodse geloofgemeenschap in Noorwegen al in februari aan de krant Aftenposten uit. 'Het beschamende is dat niemand in dit land daar tegen optreedt.'

In Frankrijk gaat er inmiddels geen dag meer voorbij of moslims vallen Joden aan. De kranten berichtten er nauwelijks nog over, zóveel incidenten zijn er. Alleen al in de eerste 6 maanden van dit jaar werden er 268 aanvallen op Joden geregistreerd. Voorbeeld: op 5 juli werd een 17 jaar oude Jood in een trein door twee Noordafrikaanse moslims bijna doodgeschopt omdat hij een kettinkje met een Davidsster droeg. De politie nam echter niet eens de moeite de strafaangifte in behandeling te nemen. Immers, het was 'maar' een Jood.


Frankrijk is inmiddels een door-en-door antisemitisch land geworden. De socialistische regering, volgens een officieel onderzoek gekozen dankzij de stemmen van 93% van de 1,7 miljoen moslims in Frankrijk, doet helemaal niets om de Joden te beschermen. Integendeel, als belangrijke linkse kiezers worden moslims wél beschermd. Daarom worden de Joden in Frankrijk inmiddels openlijk 'aangemoedigd' om het land te verlaten. De autochtone Fransen hebben duidelijk liever moslims als buren.

In Italië is het al niet anders. Wie openlijk Jood is moet voortdurend voor zijn leven vrezen en zorgen voor vrijwel permanente bewaking. In Groot Brittannië werd al 6 jaar geleden bericht over de uittocht van Joden. Sinds 1990 emigreerden ruim 100.000 Joden het land uit, waardoor er aan de overkant van het Kanaal minder dan 240.000 over zijn. Steeds meer van hen leven door toedoen van moslims in een ware hel.

Dat Joden nu dankzij de massa import van de islam in steeds grotere getale moeten vertrekken uit Noorwegen, Frankrijk, België, Groot Brittannië, Italië en andere Europese landen is een duidelijk teken van het morele verval van ons continent, dat net als zo'n 75 jaar geleden exact dezelfde fouten lijkt te maken. De hele geschiedenis leert dat zodra Joden opnieuw letterlijk moeten vluchten voor hun leven een nieuwe dramatische crisis, mogelijk zelfs een nieuwe Wereldoorlog, dan ook slechts een kwestie van tijd is.

Bron: XanderNieuws