maandag 16 juli 2012

Waarschuwing: `De wereld vergaat´ en de Messias komt!


Op Ynet, de grootste website van Israël, stond zaterdag een gele reclamestrook, die met grote letters de komst van de Messias verkondigde. 'De Messias is in Israël. Dit zal de laatste regering van Israël zijn'. Aanklikken van de reclame leidt direct naar website 871. Daar waarschuwen de religieuze makers van de site voor het einde van de wereld.

'De volgende leider zal de Messias Ben David [Zoon van David] zijn. De situatie in het land wordt ernstiger en de overheid nog incompetenter. Alleen de Messias kan Israël in de oorlog van Gog en Magog redden. In de nabije toekomst zal de wereld vreselijke rampen beleven, zoals verschrikkelijke aardbevingen en mega-tsunami's', stond te lezen op de website. 'Steden in Europa en de Verenigde Staten zullen in de zee verdwijnen. Het wereldwijde financiële systeem zal instorten en God zal de Mammon (Jiddisch jargon voor 'geld') vernietigen.

Het antisemitisme op de wereld zal erger worden, net als aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog. Voor elke centimeter van het land, waarvan de regering afstand doet, dreigt het volk Israël een bestraffing, want dit is een opstand tegen God. Alleen omdat er sprake is van een twee-staten-oplossing moet Israël daarvoor een hoge prijs betalen. Dit land werd voor de eeuwigheid aan het volk Israël beloofd, en wie over het door God geschonken land onderhandelt, zal de verlossing niet beleven'.

Het is onbekend wie er achter de website zit, die regelmatig waarschuwingssignalen op het Israëlische web plaatst. Hoewel de meeste Israëli's zulke websites niet zo serieus nemen, berichten Israëls grootste Internet portals, zoals Ynet, er wel over.

Bron: IsraelToday.nl

Read: Warning: The world is ending and the Messiah is coming!

Wij weten dat de wereld NIET ZAL VERGAAN, maar wel dat Gods zware oordelen en gerichten over de aarde zullen komen, en over alle mensen die goddeloos en slecht/kwaad handelen. Daarna komt Messias Yeshua terug om nog 1000 jaar vanuit Jeruzalem, vanaf Zijn rechtmatige Troon van David, over de wereld te regeren. Yeshua zegt het Zelf zo:


"Want er zal dan een grote verdrukking [verzoeking] zijn, zoals er niet geweest is van het begin der wereld tot nu toe en ook nooit meer wezen zal." .... "Terstond na de verdrukking dier dagen ... dan zal het teken van de Zoon des mensen (de Messias, de Zoon van David) verschijnen aan de hemel en dan zullen alle stammen der aarde zich op de borst slaan en zij zullen de Zoon des mensen (Yeshua/Jezus) zien komen op de wolken des hemels, met grote macht en heerlijkheid." (uit: Mattheus 24).

Bidden in Jeruzalem dat de Messias komt.