zondag 1 juli 2012

Poetin in Israël


De Russische president Vladimir Poetin is (afgelopen) maandag aangekomen in Israël, samen met een delegatie van 400 personen.

Redenen voor zijn bezoek zijn de inwijding van een gedenkteken voor Russische soldaten uit de Tweede Wereldoorlog en steun aan de culturele en economische betrekkingen tussen Rusland en Israël.

De president wilde beslist de Westelijke Muur (Klaagmuur) en de Heilige Grafkerk bezoeken, want hij kwam om 1.30 uur aan en zei dat hij geen tijd wilde verliezen om deze twee heilige plaatsen te bezoeken. Ze gaven een 'speciale gevoel' meende Poetin, 'je kunt de Joodse geschiedenis van Jeruzalem in steen gegraveerd zien'. Tijdens zijn bezoek toonde Poetin zich zeer geïnteresseerd en stelde veel vragen over de geschiedenis van de Westelijke Muur.

Bron: IsraelToday.nl

MAAR HOE SNEL DE BEER (GOG EN MAGOG) WEER ZIJN RUG TOEKEERT !!!


Poetin: Rusland heeft 'Palestina' al erkend

Tijdens zijn ontmoeting met de Palestijnse leider Machmoud Abbas donderdag zei Poetin dat Rusland er geen probleem mee heeft een onafhankelijke Palestijnse staat te erkennen. Hij wees er op dat Moskou dit al had gedaan tijdens de dagen van de Sovjet-Unie. 'We [erkenden Palestina] 25 jaar geleden, en ons standpunt is niet veranderd', zei Poetin.

Poetin bedankte Abbas voor zijn 'verantwoordelijk' leiderschap. Kennelijk negeerde of verwierp hij het feit dat zelfs de regering-Obama nu Abbas' onverzettelijkheid en voorwaarden-vooraf beschouwt als de belangrijkste hindernissen voor het hervatten van vredesbesprekingen.

Bron: IsraelToday.nl

Read: Putin: Russia already recognizes 'Palestine'