woensdag 13 juni 2012

Rusland verdedigt bewapenen Syrië - Profetie wordt vervuld

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov (AFP)

Rusland heeft de levering van wapens aan Syrië verdedigd. Minister van Buitenlandse Zaken Lavrov zei dat zijn land met de leverantie geen enkele internationale wet overtreedt.

De Amerikaanse regering verwijt de Russen onder andere de levering van helikopters, waarmee steden worden aangevallen.

Lavrov spreekt de beschuldiging van de Amerikaanse minister Clinton tegen dat Moskou gevechtshelikopters aan de regering-Assad levert. Volgens Lavrov worden geen wapens aan Syrië geleverd waarmee vreedzame demonstranten kunnen worden bestookt. Op zijn beurt verwijt hij de Amerikanen dat die de opstandelingen in Syrië bewapenen.

De Syrische staatstelevisie meldt de herovering van de stad Haffa op de rebellen, na een strijd van acht dagen. Honderden rebellen zouden het gebied vannacht hebben verlaten. De Amerikaanse regering waarschuwde maandag voor een bloedbad in Haffa als de stad op de opstandelingen is heroverd. Over het aantal slachtoffers in het gebied is nog niets bekend.

De Syrische regering spreekt tegen dat het land nu in een burgeroorlog verwikkeld is, zoals de VN het conflict in Syrië inmiddels omschrijft. Syrië zegt dat die bewering niet objectief is en ver buiten de werkelijkheid staat.



Bron: NOS

Ons Commentaar: Cynisch gezegd, wisten wij helemaal ´niet´ dat Rusland zich zou mengen met Syrië, Iran, en de Islamitische landen rondom Israël?! Het Profetisch Woord in de Bijbel toont en voorzegd dit onomstotelijk aan dat Rusland (Gog en Magog) zich zal verbinden met Syrië en Iran, voor de uiteindelijke strijd om Jeruzalem! Dit is nog maar de de voor-fase!

Lees: Kremlin official: Rusland opent met Iran en Syrië front tegen het Westen (2008)

Rusland zegt Iran en Syrië militair te verdedigen'

Profetie: Hoofdstad Syrië Damascus zal worden verwoest

LEES UW BIJBEL, DIE AL 3500 JAAR VOORZEGD WAT ER MET DEZE WERELD GAAT GEBEUREN! Wanneer het u niets interresseert, dan bent u als een mens die leefde ten tijde van Noach, en die mensen NIETS in de gaten hadden, dat plots de zondvloed kwam (zoals de tsunami in Japan) en zij allen verdronken, terwijl Noach hen gewaarschuwd had en hen een uitweg geboden had! ZO WAARSCHUWEN WIJ U MET HET REDDEND EVANGELIE VAN JEZUS/YESHUA, VOOR ZOWEL (eerst) DE JOOD EN (daarna) DE NIET-JOOD!