woensdag 14 maart 2012

Nederland enige EU-land dat (zgn.) `geweld´ kolonisten niet wil veroordelen

De Nederlandse regering sluit zich als enige niet aan bij de kritiek van EU-landen op zgn. `geweld´ van Israëlische kolonisten.

Deze ongebruikelijke positie heeft tot grote ergernis geleid bij diverse Europese landen.

Het is bijzonder dat minister Uri Rosenthal (Buitenlandse Zaken) zich zo expliciet tegen de Europese aanpak keert. Rosenthal stelt zich in Europees verband steeds nadrukkelijker op als bondgenoot van Israël.

Ons Commentaar: Wij zijn heel dankbaar en blij met deze moedige positie van onze Minister van Buitenlandse zaken. Wij weten al heel lang dat de EU alreeds zeer anti-Israël is en zich steeds antisemitischer gaat gedragen. Ook al zegt niemand in de EU/Brussel hardop! Volgens ons heeft Europa niets geleerd van de Holocaust en de Jodenhaat vanuit de geschiedenis. Israël en de Joden hebben het gedaan en zijn schuldig! De Joodse bewoners in Samaria en Judea (misplaatst ´kolonisten´ van de ´westbank´ genoemd) zijn de moedige mensen, die aan de Bijbelse Profetie van terugkeer gehoor geven; en die in de frontlinie liggen tegenover ´palestijns´, islamitisch terreur, die terug willen veroveren wat hen niet toebehoort!