dinsdag 21 februari 2012

Ehsan Jami: “Santorum for President!”

Nadat veel Nederlanders de laatste dagen hun woede geuit hebben over Rick Santorums uitspraken over Nederland en euthanasie, bepleit Ehsan Jami vandaag in de WarRoom dat Santorum wél president van de Verenigde Staten moet worden.

Dat komt doordat de kandidaat een “enorme dossierkennis omtrent Iran” heeft. “De dreiging die uitgaat van een kernwapen in Iraanse handen is enorm”, volgens Jami. Santorum is in zijn ogen de meest capabele presidentskandidaat om deze dreiging te verminderen.

“Rick Santorum is bijzonder goed ingelezen in al deze feiten en heeft een heldere visie omtrent Iran. (…) Omdat de wereldvrede zo essentieel is voor iedere burger op deze planeet, hebben we iemand als Rick Santorum hard nodig om ons tegen een reële aanval van Iran te beschermen.” De huidige president, Barack Obama, hanteert volgens Jami niet de juiste tactiek tegen Iran en noemt hem “hopeloos naïef.”

Jami is wel van mening dat de opvatting van Santorum over euthanasie in Nederland extreem is en niet op waarheid berust. Hij vindt echter dat dit van ondergeschikt belang is.

Bron: www.verkiezingenvs.com

Lees hier het hele artikel van Ehsan Jami in de WarRoom

Santorum, Nederland en euthanasie


Santorum Nostalgic for Abortions "in the Shadows," Warns of Euthanasia Increase


Our Comment: We live in The Netherlands and Santorum really has a point, because it happens and naive and descent dutch liberal citizens believe this is not true! We´ve left God and His good Laws, read Psalm 2. Pray for our from the biblical-faith departed people and country!