donderdag 12 januari 2012

'Helft van de Palestijnen zal nooit Israël erkennen'

Filistine Islamic wild donkeys of man, agitated by the quran to their ultimate goal: The destruction of the State of Israel, and the murder (erasement) of the people from the book, Jews and Christians.

Een Palestijns onderzoek toont opnieuw dat echte vrede nog ver weg is, en dat dit zo blijft zolang de Palestijnen hun kinderen niet opvoeden tot vrede.

Uit een vorige maand gehouden enquête blijkt, dat bijna de helft van alle Palestijnen nooit Israël's bestaansrecht als het nationale thuisland van het Joodse volk zal erkennen, zelfs als een alomvattend vredesakkoord wordt bereikt, dat voldoet aan alle Arabische eisen.

De enquête werd uitgevoerd door het Palestijnse Centrum voor Beleid en Opinie Onderzoek, en vroeg het volgende:
"Er is een voorstel dat na de oprichting van een onafhankelijke Palestijnse staat en de regeling van alle geschilpunten, met inbegrip van de vluchtelingen en Jeruzalem, er een wederzijdse erkenning komt van Israël als de staat van het Joodse volk en Palestina als de staat van het Palestijnse volk. Bent u het eens of oneens met dit voorstel? "

Hoewel iets meer dan 50 procent zei te zullen instemmen met een dergelijk resultaat, zei 46,8 procent dat ze onder die voorwaarden nooit Israël zullen erkennen.

De uitkomsten van de enquête tonen het resultaat van meer dan tien jaar schoolonderwijs en mediapropaganda door de Palestijnse Autoriteit, waarin Israël wordt afgeschilderd als usurpator en de Joden als vreemde indringers. Het is logisch dat degenen die nagenoeg volledig zijn geïndoctrineerd door dit onderwijs en de mediapropaganda, nooit Israël anders kunnen zien dan als vijand, zelfs als er een volledig vredesverdrag is.

Dit is dan ook de reden dat de originele 'Oslo-akkoorden' bedongen dat beide partijen hun bevolking moeten opvoeden tot vrede en coëxistentie. De Palestijnse Autoriteit heeft daarentegen miljoenen dollars aan buitenlandse hulp gebruikt om het tegenovergestelde te doen, wat keer op keer bekend is gemaakt door organisaties zoals Palestinian Media Watch.

Maar omdat een alomvattend vredesakkoord nog niet eens in zicht is, werd de deelnemers vervolgens gevraagd wat de Palestijnen in de tussentijd moeten doen. Een grote groep van 41,1 procent zei dat ze volledige terugkeer naar gewapend geweld tegen de Israëlische Joden steunen. Met andere woorden, het terrorisme.

Bron: IsraelToday.nl