zaterdag 20 augustus 2011

PA wil huizen bouwen op plein Klaagmuur als 'smerige joden' zijn verdreven

De Palestijnse Autoriteit is vastbesloten ieder spoor van de duizenden jaren oude geschiedenis van de joden in Jeruzalem uit te wissen - ook de Klaagmuur.

In een op 10 augustus op het TV kanaal van de Palestijnse Autoriteit uitgezonden officiële documentaire hebben de Palestijnen aangekondigd dat ze, op het moment dat Jeruzalem onder hun controle komt, huizen zullen gaan bouwen op het plein bij de Klaagmuur, de heiligste plek van het jodendom.

Het Palestijnse televisienetwerk wordt door Fatah, de terreurafdeling van de PA, gecontroleerd. In de documentaire wordt open en bloot verkondigd dat de huizen onderdeel zijn van het plan van de PA om de joodse aanwezigheid en geschiedenis in Jeruzalem geheel uit te wissen.

'Zij (de Israëliërs) weten zeker dat onze wortels dieper zijn dan hun valse geschiedenis,' aldus de documentaire van de Palestijnen, die zelf als volk vóór 1967 niet eens bestonden en enkel om politieke redenen zijn uitgevonden. Zelfs hun legendarische leider Yasser Arafat, de vader aller terroristen, was [geen 'palestijn'] een Egyptenaar.

'Wij kijken vanaf het balkon van ons huis uit op de (islamitische) heiligdommen en op de zonde en smerigheid (de joden die bidden bij de Klaagmuur) in een gebied waar ooit Arabische mensen en huizen stonden,' vervolgt de documentaire.

'We tekenen onze nieuwe kaarten. Als zij (de joden en Israëliërs) uit beeld zijn verdwenen, zoals een vergeten hoofdstuk in de pagina's van de geschiedenis van onze stad, zullen wij opnieuw gaan bouwen. Het Mughrabi Kwartier zal hier (op het plein van de Klaagmuur) worden gebouwd.' De Palestijnse leider Mahmoud Abbas verklaart herhaaldelijk dat het toekomstige 'Palestina', inclusief Jeruzalem, geheel vrij moet zijn van joden.

Het herschrijven, vervalsen en uitwissen van de geschiedenis van andere volken is een bekend en eeuwenlang toegepast islamitisch concept zodra moslims het in een bepaald gebied voor het zeggen krijgen. Vóór de heroprichting van de staat Israël in 1948 werd de duizenden jaren joodse geschiedenis in Jeruzalem, inclusief het bestaan van de twee Tempels, echter gewoon door de moslims erkend en zelfs in hun reisgidsen vermeld.

Bron: XanderNieuws