dinsdag 12 juli 2011

De Occulte Wereld van Tristan van der Vlis



Lees het waarschuwende website artikel: "EEN ZOEKTOCHT DOOR DE WERELD VAN HET PARANORMALE", MET WELKE KRACHTEN KOMEN WIJ IN AANRAKING?

HET... is zeer duidelijk hoe gevaarlijk het voor een mens (en de omgeving) wordt, wanneer iemand zich van de God van de Bijbel en het reddend Evangelie van Jezus Christus afkeerd, en zich vervolgens met occulte paranormale zaken inlaat. De Satan staat dan direct klaar om zo'n door hem misleidt persoon (en anderen) ten gronde te richten. Jezus zegt: "De duivel was/is een mensenmoorder van den beginne."(Johannes 8,44) De gevaren en kwade invloed van de occulte wereld die geinspireerd wordt door satan, en die tegenwoordig zo populair en als onschuldig voorgeschoteld wordt (zoals Derek Ogilvie), wordt in het algemeen zwaar onderschat. De liefdevolle God van de Bijbel, waartegen de duivel Tristan van der Vlis als aanklager tegenover stelde, waarschuwt de mens om zich niet met paranormale zaken, of het spreken met zgn geesten van overledenen (die in werkelijkheid demonen zijn) in te laten, je daarmee niet te verontreinigen. Grote kans is dat een moordpartij het verschrikkelijke gevolg kan en zal zijn. De duivel is immers een mensenmoordenaar, en middels zijn occulte en paranormale spelletjes zet hij mensen aan tot moord en zelfmoord. De invloed en connectie van boze geesten uit het rijk der duisternis en het gebruik van wiet, hasj of drugs wordt ook bijna nooit gemaakt, maar wij weten dat dit 100% het geval is. Ook Tristan blowde, en dit horror-gebeuren in Alphen aan de Rijn, en vele andere gevallen zijn hier duidelijk het bewijs van! Tristan van der Vlis hoorde dan (zoals in het filmpje geciteerd wordt) ook niet de stem van 'God' op zijn 14de (want God kan zich niet tegen zichzelf keren), maar de stem van de god dezer wereld, de Satan/Duivel, die Tristan ging 'aantikken'.

Notitie: Wel moet er begrip en voldoende hulp zijn voor mensen met schizofrenie, etc., en wij vinden de geplande regerings-bezuinigingsplannen op de geestelijke gezondheidszorg dan ook erg zorgwekkend.