zaterdag 23 juli 2011

Brand in de televisietorens; Instorten zendmast Smilde dd. 15 juli 2011



Net heeft de regering besloten dat de omroepen 200 miljoen moeten bezuinigen, ligt het omroepbestel op zijn gat of er breekt tegelijk brand uit hoog in twee televisietorens. Toen de toren neerstortte was het net alsof er grote media schoonmaak werd gehouden. Wie kennis heeft van de Hilversumse media kan zich terecht afvragen waarom een BNN ooit zendtijd kreeg om vervolgens de meest vunzige programma’s uit te storten. En wat moet die Telegraaf omroep toevoegen aan de veelkleurigheid van ons land.

Het werd inderdaad steeds meer één pot nat in omroepland. En die pot werd steeds laag bij de grondser gevuld met alles wat God verboden heeft, waarbij de seksorgieën de boventoon voeren tot in de reclame toe. Je kunt je kind toch met goed fatsoen niet meer laten kijken (maar ook horen) naar die vuilspuwende programma’s). Zelfs een EO ontkwam er niet aan het virus met Boomma’s en een Gordon en inhoudloze Knevels en van de Brink's en spelprogramma’s waar van hun geloven-kruisje vignet niets te ontdekken is.

Inderdaad de bezem moet door omroepland. Als er geen verschil meer is tussen NCRV en KRO en de EO ook opschuift, dan maar samen. Hoop op inhoud verbetering is niet te verwachten want juist hun vervlakking drijft hen samen. Is nog het elan van de NCRV oprichter als Johannes de Heer te verwachten of van een broeder Kits en ds. Glashouwer van de oprichting van de EO, of moeten we nieuwe pinnen in de grond slaan. Toen de brand in de torens sloeg ging juist de jaarlijkse Fire(!) conferentie van Frank Pot en de zijnen van start. Profetisch? Radicale Bijbelse Profetische aanpak voor opwekking. Geen compromis religie maar Bijbelse principes in de praktijk. Een verademing. Geen wonder dat zij ook met kracht opkomen voor het ongeboren kind en Bijbelse relatievorming en seksualiteit. Klaar om de sensuele billboards in ons land af te plakken en kerk en kring op te schudden.

Bij de tv-toren aan de Doodweg in Hilversum bidden we regelmatig en ook op onze CBMC woensdagmorgen gebedsbijeenkomst. Als we daar dan staan besef je dat alleen van hogerhand ingegrepen kan worden in deze door demonen bezette mediawereld. Ik leerde in mijn tijd als directeur bij de EO dat als je nog twijfelt of er ook vandaag nog demonen zijn je bij de omroep moet komen kijken. Ook heel strategisch van de satan om daar waar je het hele land kunt bereiken met één knop, de macht in handen te krijgen. Bij één van onze vrienden vlak bij deze tv-toren was in de hele buurt de tv kapot toen eens de bliksem boven in deze tv-toren was ingeslagen.

Je moet altijd voorzichtig zijn maar toen kwam wel de gedachte op dat hogerhand ook op zo’n wijze kan ingrijpen, ook omdat de Bijbel daar vol van staat. Deze gedachten kwamen nu op toen ik hoorde van de brand tegelijk in twee tv-torens. In ieder geval is het een teken dat wij zelf onze huis hoerenkasten moeten kuisen. En onze kinderen behoeden nu ze met complete bordelen op zak lopen met hun gsm. Dus de brand in je eigen mediademonen in je huis en hoofd. Hoe kan een ander tot geloof komen als wij zelf de pornoduivel toelaten. Als we nu nog niet op de knieën gaan en als schijnheiligen schuld belijden halen wij Gods oordeel verder over ons en onze kinderen en over de kerk en ons land.

L.P. Dorenbos

www.schreeuwomleven.nl

www.erishulp.nl

www.brinktv.com