dinsdag 28 juni 2011

Antisemitisch verbod op Sjechieta door 2de Kamer aangenomen

Kamermeerderheid stemt voor verbod ritueel slachten
Opperrabbijn Jonathan Sacks uit Engeland tracht sjechieta legaal te houden.

Een meerderheid in de Tweede Kamer heeft dinsdagmiddag voor een verbod op onverdoofd ritueel slachten gestemd. Het wetsvoorstel is aangenomen met 116 stemmen voor en 30 tegen. Drie PvdA'ers en een PVV'er stemden anders dan de rest van hun fractie.

Dat is gebleken tijdens de stemming over het wetsvoorstel van de Partij voor de Dieren.

De partijen waren lange tijd al duidelijk over hun standpunt. Vorige week bereikten VVD, PvdA, GroenLinks en D66 een compromis, waarmee zij joden en moslims tegemoet willen komen. De partijen hebben besloten ritueel slachten toe te staan, als kan worden aangetoond dat dieren niet meer lijden dan bij een reguliere slacht.

Lees gehele artikel: Elsevier

Ronnie Eisenmann woordvoerder Joodse Gemeenschap

Joodse gemeenschap is niet blij

Niet iedereen is blij met het verbod op onverdoofd ritueel slachten. En dat was natuurlijk te verwachten. Zo is er de Joodse Gemeenschap Amsterdam. Die zijn niet blij met het verbod.

"De principiële strijd hebben we verloren, en dat doet pijn", zegt Ronnie Eisenmann namens de Joodse Gemeenschap Amsterdam. "Wij als Joodse Gemeente Amsterdam staan hier ook in de Kamer namens de Joden die hier in het verleden hebben gewoond en die hier destijds in vrijheid zijn opgevangen. Het is een slag voor iedereen, niet alleen voor de Joden in Nederland maar voor alle religieuzen in het land, omdat het in strijd is met de godsdienstvrijheid."

Bron: SpitsNieuws

Read: Nazi German Third Reich bans on religious slaughter (shechita), first anti-Jewish Laws implemented in 1933

"Daarom zie, de dagen komen, luidt het woord des HEREN, dat niet meer zal gezegd worden: Zo waar de HERE leeft, die de Israëlieten uit het land Egypte heeft gebracht, maar veeleer: Zo waar de HERE leeft, die de Israëlieten heeft doen optrekken uit het Noorderland en uit al de landen waarheen Hij hen verdreven had; ja, Ik zal hen terugbrengen in het land dat Ik aan hun vaderen gegeven had (Israël). Zie, Ik ontbied vele vissers, luidt het woord des HEREN, die hen zullen opvissen, en daarna zal Ik vele jagers ontbieden, die hen zullen opjagen van elke berg en elke heuvel, en uit de rotskloven; want mijn ogen zijn op al hun wegen, deze zijn voor Mij niet verborgen...." (Jeremia 16:14-17)

Deze vele 'jagers' zitten nu ook in onze eigen Tweede Kamer en in onze huidige Regering, en ze hebben het niet eens zelf door! Dit verbod op Joods Kosher slachten, zal vele Joodse mensen doen besluiten om naar Israël terug te gaan, omdat zij zich door deze antisemitische maatregel niet meer thuisvoelen in Nederland (een terecht gevoel vinden wij). Hierdoor zullen zij - zoals de profeet Jeremia voorzegd - opgejaagd worden en teruggebracht naar het Land dat God aan hen gegeven heeft, Israël.

"Wij allen dwaalden als schapen, wij wendden ons ieder naar zijn eigen weg, maar de HERE heeft ons aller ongerechtigheid op hem doen neerkomen. Hij werd mishandeld, maar hij liet zich verdrukken en deed zijn mond niet open; als een lam dat ter slachting geleid wordt, en als een schaap dat stom is voor zijn scheerders, zo deed hij zijn mond niet open."
(Jesaja 53:6,7)

MaShiach (Yeshua/Jezus) werd uitgeroeid, geslacht als een schaap/lam, om onze overtredingen en ongerechtigheden/zonden, zonder enige verdoving!