vrijdag 29 april 2011

Bijbel Code expert: Tsunami Japan gaat vooraf aan komst Mashiach

Volgens rabbi Matityahu Glazerson, expert in Bijbel / Torah codes en auteur van meer dan 25 boeken over onder andere de Torah, wijzen de Bijbel codes uit dat de tsunami in Japan het begin is van een serie wereldschokkende gebeurtenissen die zullen uitlopen op de komst van de Mashiach, de Messias, ten tijde van het Joodse Paasfeest (Pesach in 2012).

Bijbel code gelovers zoals Glazerson benadrukken dat het hier echter niet om toekomstvoorspellingen gaat, maar om een mogelijke toekomst die afhangt van de keuzes die door de hele mensheid en in het bijzonder door Israël worden gemaakt.

Glazerson denkt dat de Bijbel codes laten zien dat zowel de Libische leider Muammar Gadaffi als de Syrische president Bashar Assad het veld zullen moeten ruimen. Verreweg het belangrijkste wat hij volgens eigen zeggen ontdekte is het verband tussen de tsunami in Japan en de lang verwachte 'Verlossing', de komst van de Messias over bijna precies één jaar tijdens het Joodse Paasfeest van 2012.

Al 67 jaar geleden schreef ene rabbi de Mariz in een commentaar op de Torah dat pal voor de komst van de Maschiach Hashem (God) de wateren van de aarde in hevige beroering zou brengen door middel van stormen en tsunami's. In dit verband was een nieuwsbericht vorige week op NU.nl over het feit dat de windsnelheid boven zee en de hoogte van de golven de afgelopen 23 jaar aanzienlijk zijn gestegen extra interessant.

In één van Glazersons YouTube filmpjes legt hij uit dat de tsunami in Japan in direct verband staat met de 'Verlossing' door de Messias. Dezelfde code bevat een waarschuwing voor Israël: sluit in of na die tijd géén (vredes)verdrag met de naties van de wereld. Het woord Shuva duidt tegelijkertijd op de noodzaak voor Israël om terug te keren tot God.

De tsunami zal volgens Glazerson een zeer hevige, verwarrende en angstige periode met allerlei soorten verwoestingen op aarde inluiden waarin de mensen zich vertwijfeld zullen afvragen wat er allemaal gebeurt. Toch zullen de mensen hun handelen niet veranderen en zich niet bekeren tot God. Ook zal er na de tsunami over de hele wereld veel gevochten worden. De Torah codes lijken er sterk op te wijzen dat de tsunami letterlijk de 'Verlossing' veroorzaakt of 'opwekt'.

Lees hele artikel: XanderNieuws

Wij willen oproepen dat de Bruid zich gereed maakt, vandaar de volgende video van broeder Owuor: