donderdag 17 maart 2011

SGP: Stop subsidie aan terrorismeverheerlijkers

Als de Palestijnse Autoriteit niet onmiddellijk stopt met het vernoemen van straten en pleinen naar (zelfmoord)terroristen, moeten Nederland en de EU geen cent subsidie meer geven aan de Palestijnen. Dat staat in de zojuist door de Tweede Kamer aangenomen motie-Van der Staaij.

De SGP ergert zich gruwelijk aan het feit dat de PA allerlei terroristen ‘eert’ met naambordjes. Net zo erg is dat in het onderwijs aan Palestijnse kinderen aanslagen en ander geweld tegen Joden wordt verheerlijkt, op z’n minst vergoelijkt. Dat schept een klimaat waarin makkelijk geweld wordt gebruikt tegen Joden en Israëlische instellingen. De vreselijke moord op de familie Fogel in Itamar vorige week is daar ‘n triest bewijs van.

Van der Staaij wil dat Nederland en de EU direct stoppen met het overmaken van grote sommen geld aan de Palestijnen. Als de PA geen werk maakt van deze terroristen-verheerlijking, is het einde verhaal.












The cover of the Filastin al-Muslima issue on the tenth anniversary of Yahya Ayash’s (the jew-bomber) death (January 2006). His picture appears on the background of an Israeli bus, blown up by a suicide bomber. The inscription at the left reads “Yahya Ayash, the engineer of the modern resistance.”













Sign for Yahya Ayash street (Picture courtesy of Israel Channel 10 TV, April 7, 2010)


Read also: Turning Shaheeds into Role Models - Part 1

Turning Shaheeds into Role Models - Part 2

Wij pleiten er al jaren voor, dat de door de linkse lobby ingestelde Europese subsidie (en vanuit Nederland) aan de Palestijnse terroristische autoriteiten gestopt zal worden!