dinsdag 28 december 2010

Mike Evans waarschuwt Israël voor Obama

Barack Obama denkt slechts aan één belang en dat is het belang van Barack Obama - niet dat van Israël en zelfs niet dat van de Palestijnen, alhoewel die wel het meeste zullen profiteren van een door Amerika opgelegd vredesverdrag.

De gelauwerde Amerikaanse topjournalist, auteur en jarenlange Midden Oosten expert dr. Mike Evans heeft in een toespraak voor het Israëlische parlement (Knesset) de Joodse staat ernstig gewaarschuwd voor president Barack Obama. Volgens hem probeert Obama de huidige Israëlische regering van premier Netanyahu te laten vallen, zodat er een (linkse) regering voor in de plaats komt die een vredesverdrag zal sluiten dat totaal niet in het belang is van Israël, maar van slechts één man: Barack Obama zelf.

Dat de Palestijnen overduidelijk verreweg het meeste zullen winnen bij een door Amerika opgelegd vredesverdrag maakt Obama in wezen niets uit. Obama's interesse gaat volgens Evans namelijk alleen uit naar het veiligstellen van zijn eigen positie in het Witte Huis. Groot struikelblok voor de huidige Amerikaanse president zijn naar Evans stellige overtuiging de 'christelijke zionisten', de meer dan 52 miljoen Amerikaanse christenen die onvoorwaardelijk achter Israël staan en die de president onmiddellijk zullen aanvallen zodra hij maar suggereert om (Oost) Jeruzalem of stukken land van de Joodse staat af te pakken.

Bron: XanderNieuws



Website Mike Evans: jerusalemprayerteam.org