woensdag 8 september 2010

Getob in Den Haag - 7 sept 2010

Wat moet het nu worden? Klink voelt zich niet veilig bij een zo maar uit de band springende Wilders van de PVV: de ongekroonde koning van de huidige politiek. Het CDA likt haar verkiezingswonden. Probeert zich te herijken. Verdeeld tot op het bot. Waar zijn die miljoen CDA-stemmers gebleven? Wilders vaart er wel bij. Katholiek en protestant. Zelfs Urk en Bunschoten schrokken toen de stemmen geteld waren. 

Toch gaat men door Wilders in het politieke verdomhoekje te schuiven. Maar zelf niet met een nieuwe elan met een nieuwe richting komen. Ze zijn bij geen enkele partij tot inkeer gekomen. Er is nauwelijks een analyse gemaakt van hun dramatische verkiezingsverliezen. En de zwaar verloren ChristenUnie hoor je helemaal niet meer. Het lijkt wel als in de dagen van Fortuin. En nu Wilders, die alleen maar zwaar bewaakt over straat kan. In wat voor land leven we?

http://webshopeliseo.wordpress.com/wp-includes/js/tinymce/plugins/wordpress/img/trans.gifEen patstelling hoe je het ook ziet.

Waarom zouden we toch zo’n dramatische verkiezingsuitslag hebben gekregen? We moeten een stapje hoger gaan. Zou het kunnen zijn dat de 750.000 omgekomen kinderen in ons land schreeuwen wanneer hun vergoten bloed nu eens wordt gewroken, zoals ze roepen onder de troon van God in het laatste Bijbelboek Openbaring (hoofdstuk 6). Dat de heidenen hier niets van moeten weten, het zij zo, zij weten niet wat ze doen, wat ze missen. Maar dat de C-partijen zich er ook niets van aantrekken is bedenkelijker. Zou dat iets te maken kunnen hebben met de dramatische verliezen van de C-partijen? De C heeft toch te maken met Jezus Christus!

God spreekt door abortus

Zou het zo kunnen zijn dat de Almachtige 30 jaar na de aanname van de Wet afbreking zwangerschap(!) op de laatste dag voor het kerstreces (!) 18 december 1980 een pedagogische tik uitdeelde om de C-mensen wakker te roepen dat zij het zijn die de abortuspraktijken laten voortduren Wie haalt het in zijn hoofd om een zwangerschap af te breken. Met de wet in de hand. Dan vermoord je toch een ongeboren kindje! Je ziet het toch op de echo, waar blijde moeders mee thuis komen. En de niet blijde moeders en vaders laten het in de baarmoeder vermoorden! Wat denken jullie dat God daar van denkt?

Geweld begint in de moederschoot

Als we onze kinderen met geweld ombrengen in de moederschoot, 30.000 per jaar, dan hebben we gelegaliseerde wetteloosheid geïntroduceerd in de samenleving. Geen wonder dat we nu te maken hebben met zinloos, huiselijk, kinder-, crimineel geweld. Met gelegaliseerd geweld treft de gesel van drank, drugs, criminaliteit en seks de kinderen die wel geboren zijn, omdat ze niet geaborteerd zijn. De abortusoverlevenden. De samenleving schreeuwt om leven, maar de verblinde dames en heren in Den Haag denken dat met geld en bezuiniging de morele crisis in ons land op te lossen is. Wees sterk en moedig en pak de ethische chaos aan

Godsdienstvrijheid in het geding

De Islam duldt geen godsdienstvrijheid. We hoeven daar de krant maar voor op te slaan. Christenen en ook andersdenkenden, ook binnen de Islam, worden verdrukt en vermoord.

De demografische oorlog in ons vergrijzend westen brengt de Islam macht verder dan de poorten van Wenen waar ze in 1529 werden tegengehouden en later in 1683 nogmaals. Over het op de verovering van de wereld gebaseerde geloof van de Koran en de Islam gesproken! Willen we onze vrijheid en grondrechten behouden dan moeten we de dictatuur van de Islam, of welke religie dan ook weerstaan. Ons land en onze geschiedenis zijn gestoeld op het begrip vrijheid. Oranje staat voor vrijheid. De PVV is een wat extreme variant om op het dreigende gevaar te wijzen.

Een groter gevaar is om de onderhuidse morele onrust over onze waarden en normen en Islamdreiging niet serieus te nemen en af te doen met het bagatelliseren en tegenstaan van een PVV.

Door L.P. Dorenbos

Website www.schreeuwomleven.nl