donderdag 21 januari 2010

Aardbeving Haïti

De ECZP leeft mee met Haïti en de mensen aldaar die slachtoffer zijn geworden van de grote aardbeving waardoor het getroffen is. Wij leven in de rede der laatste dingen, want Yeshua/Jezus zei/zegt:

"Want volk zal opstaan tegen volk, en koninkrijk tegen koninkrijk, en er zullen nu hier, dan daar, hongersnoden en aardbevingen zijn. En dit evangelie van het Koninkrijk zal in de gehele wereld gepredikt worden tot een getuigenis voor alle volken, en dan zal het einde gekomen zijn." (Mathteüs 24:7,14)

Ook willen wij melden dat de Israëlische hulpdiensten één van de eersten waren om bij deze ramp te helpen; en dat wordt in de media niet vermeld. In het volgende video-fragment uit Netwerk ziet u beide voorbeelden naar voren komen: De hulpdiensten uit Israël en de prediking van het Evangelie (het Goede Nieuws).



Er is een grote geestelijke strijd in Haïti en er zijn al eeuwen duistere machten werkzaam, en daar zijn vele Chr. organisaties op Haïti zich van bewust en zij voeren de geestelijke strijd in de hemelse gewesten aldaar. Lees: Straatarm Haïti ruim 200 jaar geleden opgedragen aan Satan

Voorbeeld uit Nova, God geeft genade en redt één van Zijn Kinderen met hulp van een Mexicaans reddingsteam: