zondag 31 januari 2010

10 jaar ChristenUnie - Begonnen in de Geest, geeindigd in het vlees


Wij zijn erg geschrokken van André Rouvoet zijn optreden in NOVA gisteravond 30 jan. 2010. U krijgt hierbij de video te zien. Dit was niet meer de André Rouvoet waarmee ik gezellig een kopje koffie dronk en een babbel over de politiek maakte - in de pauze van één van zijn lezingen in Den Haag - toen hij nog Fractievoorzitter was van de CU, en stond voor de partij-fundamenten van het geloof. Men zegt wel dat "macht corrumpeert" maar regeringsmacht doet veel meer, het maakt dat je je eigen geloofs (partij) principes verloochent, vervolgens verliest en daarna opgaat in de vrijzinnigheid en stroom van de natiën. Eerst nu de NOVA video en daarna een korte analyse en conclusies.

Bekijk hier de video bij NOVA

"Vice Premier Rouvoet moet niet denken aan een centrum-rechts kabinet in de toekomst", maar is meer blij met het links-socialisme van de PvdA en het vrijzinnig-rooms naam-christendom van het CDA. Wij als Christen-Zionisten moeten echter niet denken aan een centrum-links kabinet met het liberale D66 erbij; daar zou André Rouvoet werkelijk voor moeten vrezen, want dat zou de doodssteek voor Nederland zijn. Wij zijn echter ook niet zo'n fan van het liberalisme van de VVD, maar dat is nog altijd beter dan de vorig genoemde optie. Ook ziet Rouvoet niet genoeg overeenkomsten om ooit een politieke coalitie te vormen met de 'populistische' PVV. Ik wil de heer Rouvoet eraan herinneren, dat heel veel Christenen bij de volgende verkiezingen op de PVV gaan stemmen, omdat de ChristenUnie in het regeer-akkoord en bij het regeren teveel compromissen heeft gesloten m.b.t. de Bijbelse principes/overtuiging, en gezwegen heeft over de opkomende Islam/Islamisering, immigratie, het verdelen van Jeruzalem, de afschaf van abortus, etc.

Ook moet André Rouvoet eens beter kijken wat de PVV wel doet. Een paar voorbeelden:

1. Zij zijn als één van de weinige partijen in Nederland vóór een ongedeeld Jeruzalem, en voor het doorbouwen van Israël's nederzettingenbouw op de 'Westelijke Oever' (werkelijke benaming: Judea & Samaria) en de verdere bouw/uitbreiding van huizen te Oost Jeruzalem, de eeuwige hoofdstad van Israël.

2. De PVV ontmaskert de Islam voor wat zij werkelijk is: de geest van de antichrist, waar de Christenen (ook de CU) al jaren over zwijgen. Ben Kok (joods-chr.pastor) zei onlangs op tv (bij het programma van Arie Boomsma) dat de PVV - omtrent de groeiende Islam in Nederland - de onbetaalde rekening betaald voor het falen van de Christenen.

3. Zij willen meer handen aan het bed in de zorg voor ouderen en gehandicapten.

Nu als dat niet sociaal is, dan weet ik het ook niet meer.

Het is een verschrikking te moeten horen hoe de linkse-media bij monde van Twan Huys (NOVA) moet constateren, en de terechte vraag moet stellen, of de ChristenUnie niet beter in het vrijzinnige CDA kan opgaan/fuseren, omdat de CU fundamentele partij-punten omwille van het regeren opzij heeft gezet. Dit deed mijn hart pijn (en ik meen ook het hart van God), ondanks dat Rouvoet een onverhoede poging deed door te zeggen dat "de ChristenUnie een andere partij is als het CDA en zijn eigen identiteit heeft en blijft houden."

Wij verschillen van mening met de CU dat (Bijbelse) principes opzij gezet mogen worden omwille van het regeren en het coalitieschap, met de gedachte dat men toch enige Christelijke invloed op het beleid uit kan oefenen.

1. Neem de afschaffing van abortus. De kinder/baby-moord gaat nog steeds onverminderd door, en daardoor is nu de ChristenUnie mede schuldig aan het offeren van deze kinderen, omdat zij mede-verantwoordelijk zijn in de Regering.

2. Neem het verdelen van het Land Israël en het willen delen van Gods Stad Jeruzalem. Het CDA en de PvdA verklaren Jeuzalem als 'bezet gebied', en omdat de ChristenUnie (die beweert voor een ongedeeld Jeruzalem te zijn) dit punt niet binnen haalde bij het regeerakkoord (evenals de afschaffing van abortus), voert het de CU mee in het Gods oordeel over de natien die Jeruzalem heffen en zich deerlijk zullen verwonden (Zacharia 12:1-3).

Waarom? Omdat de CU haar Bijbelse-Christen-principes overboord gooit!

André Rouvoet zou zich van de volgende quote (notabene van een PvdA'er) eens wat meer moeten aantrekken:

"En dat is wat mensen toch in de politiek eigenlijk voornamelijk zien (richtingloosheid), en ze verlangen naar mensen die meer vanuit een vaste overtuiging handelen." (Arie van der Zwan, Partij van de Arbeid ideoloog en publicist, in Buitenhof 31 januari 2010)