vrijdag 9 oktober 2009

Obama ontvangt Nobel-prijs voor de 'Vrede'

Wij als ECZP hebben weinig vertrouwen in de persoon en doelen/daden van Barrack Hussein Obama. Onlangs maakt Geert Wilders nog de vergelijking met de falende diplomatie van Chamberlain ten tijde van de opkomst van Hitler en Nazi-Duitsland. Obama krijgt nu de Nobel-prijs voor de 'Vrede' omdat hij de diplomatieke verhoudingen in de wereld - in zijn nog korte presidentsperiode - tot op hoog niveau heeft weten te brengen.

Nu vragen wij ons af hoe dit kan, terwijl Iran en de Ayatollahs met de snelle vooruitgang van hun nucleaire atoomwapen-programma Israël van de kaart dreigt te vegen; en Obama met zijn regering Israël steeds meer onder druk zet om Gods land te delen in twee staten. En dus ook i.v.m. de liberale omgang betreffende abortus en pro-life issues

Obama: Nobelprijs voor internationale diplomatie








Volgens het Nobelcomité kozen ze de Amerikaanse president voor "zijn buitengewone inspanningen om de internationale diplomatie en samenwerking tussen volkeren te versterken". Ook zijn oproep voor een kernwapenvrije wereld droeg bij aan de keuze voor Obama.

"Slechts zelden wist iemand zo de aandacht van de wereld te trekken", aldus de Nobel-commissie. "Hij heeft de mensen hoop gegeven op een betere toekomst. Zijn diplomatie is gebaseerd op het concept dat degenen die de wereld leiden, dat moeten doen op basis van de waarden die worden gedeeld door de meerderheid van de wereldbevolking."


















Obama zal in december naar Oslo afreizen om de prijs persoonlijk in ontvangst te nemen.

Bron: NOS-Journaal

Oslo? Doet mij ergens aan denken!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hier een aantal verzen uit de Schrift, die ons te denken kunnen zetten:

Daniel 8:25 (King James Version)

"And through his policy [beleid; gedragslijn; politiek; staatkunde; staatsbeleid], also he shall cause craft [vak; bedrog; list; listigheid; sluwheid] to prosper [floreren; bloeien; gedijen; voorspoed hebben] in his hand; and he shall magnify himself in his heart [satanische hoogmoed], and by peace [vrede-brengen en oplossen van wereldproblemen door dialoog/diplomatie] shall destroy many: he shall also stand up against the Prince of princes [Jezus Christus]; but he shall be broken without hand."

"Terwijl zij zeggen: het is (alles) vrede en rust, overkomt hun, als de weeën een zwangere vrouw, een plotseling verderf, en zij zullen geenszins ontkomen." (1 Thess. 5:3)

"Ik ben gekomen in de naam mijns Vaders en gij neemt Mij niet aan; indien een ander komt in zijn eigen naam, die zult gij aannemen." (Johannes 5:43)

"Laat niemand u misleiden, op welke wijze ook, want eerst moet de afval komen en de mens der wetteloosheid zich openbaren, de zoon des verderfs, de tegenstander, die zich verheft tegen al wat God of voorwerp van verering heet, zodat hij zich in de tempel Gods zet, om aan zich te laten zien, dat hij [een] god is." (2 Thess. 2:3,4)

"Want het geheimenis der wetteloosheid is reeds in werking; (wacht) slechts totdat hij, die op het ogenblik nog weerhoudt, verwijderd is. Dan zal de wetteloze zich openbaren; hem zal de Here [Jezus] doden door de adem zijns monds en machteloos maken door zijn verschijning, als Hij komt. Daarentegen is diens komst naar de werking des satans met allerlei krachten, tekenen en bedrieglijke wonderen, en met allerlei verlokkende ongerechtigheid, voor hen, die verloren gaan, omdat zij de liefde tot de waarheid niet aanvaard hebben, waardoor zij hadden kunnen behouden worden." (2 Thess. 2:7-10)

Link